Maak een roux: smelt de boter, voeg de bloem toe en laat 3 minuten op matig vuur garen.
Voeg de wildfond en de slagroom toe en breng weer aan de kook.
Pluk het vlees los an de konijnboutjes. Voeg het vlees toe aan de ragout.
Bak de paddenstoelen in twee eetlepels boter, kort op hoog vuur. Schep ze door de konijnenragout.
Verdeel de ragout over 4 éénpersoons ovenschaaltjes, laat afkoelen.*
Schaaf de truffel over de ragout of besprenkel met truffelolie.
Ontdooi de plakjes bladerdeeg en druk deze vast op de schaaltjes.
Bestrijk de bladerdeeg met het losgeklopte eigeel.
Zet de schaaltjes 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200 Gr.C.
* Tot zover kun je het recept goed ruim van te voren maken.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |